LIGGING :

La Grange is gelegen aan de rand van Cheissoux,een plaatsje met een kapel uit de dertiende eeuw. De bosrijke omgeving is zeer geschikt voor het maken van wandelingen. De dichtstbijzijnde grotere plaats is op 3 km afstand,Bujaleuf,waar diverse winkels,restaurants en een postkantoor zijn.Ook vindt men daar het Lac St Helene, een verbreding in de rivier met een groot zandstrand .Een prima en kindvriendelijk plekje in de zomer. Op 13 km afstand vindt men St Leonard de Noblat,een provinciestad met winkels en supermarkten ,een oud centrum etc. De stad Limoges ligt op ca 35 km afstand.Dit is een echt grote stad met veel bezienswaardigheden als musea ,een beroemd aquarium en een oud stadscentrum met markthallen.

INDELING EN BOUW:

Het vloeroppervlak bedraagt ca 7 x 11 m .De benedenverdieping is een grote open ruimte met aansluitend de badkamer,de bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers met tussenliggende grote overloop.Het huis is gechikt voor 5-6 personen.
La Grange was oorspronkelijk (de naam zegt het al) een los staande schuur op een afstand van 50 meter van het huis.In de afgelopen 10 jaar is het langzamerhand opnieuw opgebouwd met een traditionele dakconstructie en van moderne gemakken voorzien met inachtneming van traditionele kenmerken .Bovendien werd een groot overdekt terras aangelegd om buiten van het uitzicht te kunnen genieten.Wel is geprobeerd het landelijk uiterlijk in stand te houden.

HUUR :

Het vakantiehuis is te huur van half maart tot half november.De huurprijs bedraagt van 325 euro per week in het voorseizoen tot 495 euro in het hoogseizoen.Bij de huur zijn alle kosten inbegrepen incl. gebruik van linnengoed , wasmachine , kookartikelen , serviesgoed en bestek zijn in het huis aanwezig.